آرشیو محبوب ترین مقالات, عیب یابی فنی ماشین لباسشویی

علت لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی موقع خشک کن

علت لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی

دلیل و علت لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی بسیار متفاوت است. از اینرو ما در این مقاله سعی داریم کلیه علل و دلایل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی ها را با شما به اشتراک بگذاریم، راه های بررسی و رفع آنها را شرح دهیم تا از هرگونه به خطر افتادن سلامت شما عزیزان در ارتباط با وقوع این مشکل در دستگاه پیشگیری نماییم. شما با مطالعه دقیق این مقاله می توانید خودتا شخصا و بدون نیاز به حضور سرویسکار در محل زندگی یا کارتان اقدام به عیب یابی و تعمیر لباسشویی نمایید. همچنین چنانچه سوالی در ارتباط با این مشکل در لباسشوییتان دارید می توانید سوالاتتان را از طریق تماس تلفنی با شماره تماس 2900 8886 021 و یا از طریق ثبت نظر در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید تا یکی از کارشناسان فنی مرکز تعمیر لباسشویی دنیا سرویس در کوتاهترین زمان پاسخگو شما عزیزان باشد.

7 علت لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی در یک نگاه :

لرزش و تکان خوردن شدید ماشین لباسشویی می تواند ناشی از :

  • تراز نبودن پایه های دستگاه
  • نامتعادل بودن بار
  • معیوب شدن فنرهای نگهدارنده
  • وجود مشکل در دیگ
  • ایراد در قطعه تاخو
  • خرابی فلکه آبکش (فولی)
  • مشکل در هریک از قطعات دیگ

پایه های لباسشویی تراز نیست

اولین دلیل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی که نیاز به بررسی آن وجود دارد، تراز نبودن پایه ها است. تراز نبودن پایه ها لباسشویی را در یک شیب ناموزون قرار می دهد که با کوچکترین حرکت موتور سبب لرزش و تکان خوردن دستگاه و در نتیجه ایجاد یک صدای آزار دهنده می شود. برای رفع این مشکل سعی نمایید لباسشویی را بروی یک زمین صاف قرار داده و دو پایه عقب آن را با یک اندازه مشخص باز کرده و سپس محکم نمایید. آنگاه نیاز است که متناسب با شیب محیط اقدام به تنظیم دو پایه جلو نمایید.

اگر بعد از تنظیم پایه ها مجدد لرزش های کوچکی را به هنگام فعالیت دستگاه مشاهده کردید این بدین معناست که شما فرآیند را درست انجام داده اید اما دقیق نبوده لذا نیاز است که مجدد اقدام به تنظیم پایه های نماید. گاهی سر بودن فرش زیر دستگاه و یا خراب شدن لاستیک های کف پایه ها نیز در بروز این ایراد موثر هستند لذا پیشنهاد می شود در صورت برطرف نشدن ایراد با تنظیم کردن پایه ها، بررسی این موارد را نیز از قلم نیندازید.

در صورتی که پس از انجام مراحل تنظیم پایه‌ها هنوز هم لرزش وجود دارد، ممکن است دلایل دیگری نیز در این مورد دخیل باشند. اولین چیزی که باید بررسی شود، سطح صاف و مستحکم بودن زیر لباسشویی است. فرش بالای زمینه می‌تواند منجر به عدم استحکام و پایداری دستگاه شود، بنابراین اطمینان حاصل کنید که زیر دستگاه صاف و بدون هیچ چین و چروکی قرار دارد.

همچنین، لاستیک‌های کف پایه‌ها نیز ممکن است به طور ناخواسته خراب شده یا فشار خورده باشند که می‌تواند منجر به ناپایداری و لرزش دستگاه شود. در صورتی که لاستیک‌ها خراب شده باشند، بهتر است آن‌ها را با لاستیک‌های جدید و مناسب تعویض نمایید تا پایداری لازم را دستگاه داشته باشد.

از طرف دیگر، بررسی کنید که دستگاه به درستی بر روی همه چهار پایه خود قرار گرفته باشد. در بعضی موارد، عدم تساوی ارتفاع پایه‌ها می‌تواند باعث لرزش و ناپایداری شود، بنابراین از نظم دادن پایه‌ها و تنظیم مجدد آن‌ها اطمینان حاصل کنید.

با انجام این مراحل و بررسی دقیق، امیدواریم که مشکل لرزش دستگاه حل شود و شما بتوانید از لباسشویی خود بهره‌مند شوید بدون آزار صدایی ناخواسته.

بار لباسشویی نامتعادل است

بررسی مشکلات نامتعادل بودن بار لباسشویی به عنوان یک علت لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی را نباید نادیده گرفت. اگر بیشتر از ظرفیت مشخص شده برای دستگاه آن را پر کنید، در گذر زمان کمک فنرها آسیب می بینند و این موجب لرزش ماشین لباسشویی خواهد شد. همچنین روشن کردن لباسشویی برای شستشوی تعداد بسیار کمی لباس، تقسیم وزن داخل آبکش را دچار اختلال می کند و این سبب تکان خوردن دستگاه خواهد شد. برای عدم وقوع این مشکل پیشنهاد می شود هر سری به میزانی لباس درون دستگاه بریزید تا حداقل یک وجب فاصله از سقف دیگ خالی باقی بماند.

همچنین، توزیع نامتوازن لباس‌ها در دستگاه نیز می‌تواند منجر به لرزش و تکان خوردن شدید آن شود. اگر لباس‌ها در داخل آبکش به طور نامتوازن قرار گیرند، ممکن است مرکز جرم دستگاه تغییر کند و این اختلالاتی را در حرکت دستگاه ایجاد کند که منجر به لرزش و تکان خوردن آن می‌شود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است لباس‌ها را به طور یکنواخت در داخل آبکش چیده و از توزیع نامتوازن آن‌ها پرهیز کنید.

در نهایت، حتماً مطمئن شوید که مقدار لباس مناسبی را برای هر بار شستشو در دستگاه قرار می‌دهید و حجم آن بیش از حد ظرفیت مشخص شده برای دستگاه نباشد. با رعایت این نکات، امیدواریم که مشکلات لرزش و تکان خوردن دستگاه شما حل شود و عمر مفید آن افزایش یابد.

فنرهای نگهدارنده معیوب شده اند

یکی دیگر از دلایل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی مشکل در فنرهای نگهدارنده می باشد. فنرهای نگهدارنده وظیفه تعادل برقرار کردن به هنگام لرزش های شدید دستگاه در جریان انجام فرآیند خشک کردن را برعهده دارند. گاهی مشاهده می شود که به علت تکان های شدید و یا فرسودگی این فنرها از حالت تعادل خود خارج می شوند و صدای سرسام آوری را ایجاد می نمایند. شما می توانید با تعویض این فنرها مشکل دستگاه را برطرف نمایید. کمک فنرها به فریم پایه و بیرون دیگ متصل شده اند و برای دسترسی به آن ها باید پنل عقبی یا جلویی را بردارید. بهتر است اگر تجربه ای در این زمینه ندارید انجام این سرویس را به یک سرویسکار باتجربه بسپارید.

در صورتی که فنرهای نگهدارنده دستگاه لباسشویی معیوب شده باشند، احتمالاً بهترین راه حل، تعویض آن‌ها است. این فنرها برای حفظ تعادل دستگاه در هنگام حرکت و لرزش‌های شدید اثرگذار هستند، اما با گذر زمان و استفاده مداوم ممکن است فرسوده شده و قدرت تعادل خود را از دست داده باشند. صدای ناخوشایند و لرزش دستگاه ممکن است ناشی از این مشکل باشد.

برای تعویض فنرهای نگهدارنده، ابتدا باید پنل عقبی یا جلویی دستگاه لباسشویی را باز کنید تا به فنرها دسترسی پیدا کنید. بهتر است این کار را توسط یک تعمیرکار ماهر و با تجربه انجام دهید، خصوصاً اگر با این نوع تعمیرات تجربه کافی ندارید. تعویض فنرهای نگهدارنده به طور صحیح و با استفاده از قطعات مناسب، می‌تواند مشکلات لرزش و تکان خوردن دستگاه را بهبود بخشد و عمر مفید دستگاه را افزایش دهد.

بعد از تعویض، مطمئن شوید که همه قطعات به درستی نصب شده و دستگاه به درستی تنظیم شده است تا از عملکرد بهینه آن لذت ببرید و مشکلات لرزشی رفع شوند.

مشکلی در دیگ لباسشویی وجود دارد

از علل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی در اینجا به وجود مشکل در دیگ لباسشویی می رسیم. فرآیند شستشو و خشک کردن لباس ها به صورت کامل درون دیگ دستگاه صورت می پذیرد و کلیه چرخش های انجام شده در دستگاه نیز توسط این قطعه صورت می پذیرد. بنابراین دور از تصور نیست که بروز هرگونه آسیبی که تعادل دیگ را به هم بزند منجر به صدای عجیب و غریب و لرزش های شدید در ماشین لباسشویی شود. شاید دلیل رخ دادن این ایراد به خود دیگ ارتباطی نداشته باشد و شاید هم مستقیما خود دیگ دچار آسیب شده باشد. شما می توانید با بررسی دقیق دیگ و اتصالات مرتبط با آن علت را بیابید و رفع نمایید.

برای بررسی و رفع مشکلات دیگ لباسشویی که ممکن است منجر به لرزش و تکان خوردن دستگاه شود، ابتدا باید دیگ را به دقت بررسی کنید. ممکن است دیگ به طور مستقیم آسیب دیده باشد، مثلاً در اثر ضربه یا سایر آسیب‌های فیزیکی، جزئیات داخلی یا خارجی آن مختل شده باشد که باعث اختلال در تعادل و توازن دستگاه می‌شود.

همچنین، باید اتصالات مربوط به دیگ را نیز بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که تمامی اتصالات (مانند بلبرینگ‌ها، مهره‌ها و پیچ‌ها) در حالت عالی و به درستی محکم شده باشند، زیرا هر نقطه ضعف در این اتصالات می‌تواند منجر به افت تعادل و لرزش‌های نامطلوب شود.

اگر مشکلی در دیگ لباسشویی شناسایی شود، بهتر است اقدام به تعمیر یا تعویض قطعات آسیب‌دیده نمایید. در صورت نیاز به تعمیرات پیچیده‌تر، بهتر است این کار را به تعمیرکاران متخصص و با تجربه سپرده تا بهترین نتیجه را بدست آورید و از دوباره تکرار شدن مشکلات جلوگیری شود.

قطعه تاخو اشکال پیدا کرده است

آسیب دیدن قطعه تاخو نیز می تواند دلیل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی باشد. تاخو یا سنسور هال که از آن به عنوان سنسور موقعیت روتور نیز یاد می شود اغلب بروی استاتور در‌ پشت موتور قرار گرفته است. وظیفه این قطعه ردیابی موقعیت و سرعت روتور و ارسال گزارشات مرتبط با آن به بخش برد الکترونیکی جهت اتخاذ و اجرا تصمیمات مناسب در طی چرخه شستشوی لباس ها در ماشین لباسشویی می باشد. در صورت آسیب دیدن این قطعه می توان انتظار لرزش های شدید و تکان خوردن ماشین لباسشویی را داشت. برای رفع این مشکل نیاز است که اقدام به تعمیر تاخو ماشین لباسشویی نمایید.

تعمیر قطعه تاخو یا سنسور هال در ماشین لباسشویی بسیار حیاتی است زیرا این قطعه مسئول ارسال اطلاعات مربوط به موقعیت و سرعت روتور به برد الکترونیکی دستگاه می‌باشد. در صورتی که تاخو آسیب دیده باشد، دقت در ردیابی و کنترل حرکت روتور واحد موتوری را از دست می‌دهد و ممکن است ناهماهنگی‌های جدی در حرکت دستگاه ایجاد شود.

برای رفع این مشکل، بهترین راه حل این است که تاخو را تعمیر یا تعویض نمایید. این کار معمولاً نیازمند دسترسی به بخش پشتی موتور دستگاه می‌باشد، بنابراین بهتر است این کار را به تعمیرکار ماهر و با تجربه انجام دهید تا از صحت عملکرد و دقت تنظیمات پس از تعویض مطمئن شوید.

با تعمیر یا تعویض قطعه تاخو، امیدواریم که مشکلات لرزش و تکان خوردن شدید در دستگاه لباسشویی شما حل شود و از عمر مفید و بهینه دستگاه بهره‌مند شوید.

فلکه آبکش (فولی) خراب است

شاید علت لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی، خرابی فلکه آبکش (فولی) باشد. وظیفه فولی که از طریق یک تسمه به قسمت گرداننده موتور متصل می گردد به چرخش در آوردن آبکش در دستگاه می باشد. در صورت ساییدگی یا از جریان خارج شدن این بخش مسلما چرخش دیگ به درستی صورت نمی پذیرد و لباسشویی دچار تکان های شدید و سر و صدا خواهد شد. در صورت جدا شدن تسمه، آن را سرجای خود فیکس نمایید و اگر مشکل از خود فلکه آبکش بود آن را تعویض نمایید.

اگر خرابی فلکه آبکش (فولی) دلیل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی باشد، اولین اقدامی که باید انجام دهید، بررسی وضعیت این قطعه است. فلکه آبکش با تسمه‌ای به قسمت گرداننده موتور متصل است و وظیفه دارد آبکش را به درستی چرخانده و آب را از دستگاه خارج کند. اگر فلکه آبکش ساییده یا جدا شده باشد، ممکن است تسمه از موقعیت خود خارج شده و دستگاه به طور نامناسب کار کند که منجر به لرزش و تکان خوردن دستگاه می‌شود.

در صورتی که تسمه از موقعیت خود خارج شده باشد، آن را به جای اصلی خود برگردانید و مطمئن شوید که به درستی فیکس شده است. اگر مشکل از خود فلکه آبکش باشد و این قطعه ساییده یا آسیب دیده باشد، بهتر است آن را تعویض کنید. تعویض فلکه آبکش با یک قطعه جدید و مناسب، می‌تواند مشکلات لرزش و تکان خوردن دستگاه را حل کند و به عمر مفید و بهینه‌ی دستگاه کمک کند.

با انجام این تعمیرات، امیدواریم که مشکلات لرزشی در دستگاه لباسشویی شما رفع شود و از عملکرد بهتر و پایدار تر برخوردار شوید.

در یکی از قطعات دیگ ایراد وجود دارد

یکی دیگر از دلایل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی مشکلات مرتبط با بروز ایراد در هریک از قطعات دیگ می باشد. همانطور که در چند مورد بالاتر به هنگام بیان مشکلات دیگ به آن اشاره داشتیم ممکن است ایراد لرزش های مداوم دستگاه به خود دیگ ارتباطی نداشته باشد و از قطعات و اتصالاتی نشات بگیرد که به دیگ متصل می باشند. به احتمال بسیار زیاد در صورتی که شما دانش و تجربه کافی در این زمینه نداشته باشید، بررسی اتصالات دیگ از عهده شما بر نمی آید و بهتر است برای جلوگیری از آسیب دیدن سایر قطعات از تجربه ای یک سرویسکار مجرب برای ایرادیابی لرزش دیگ و تعمیرات مرتبط با آن بهره بگیرید.

بررسی و اصلاح مشکلات مرتبط با قطعات دیگ می‌تواند بخشی از رفع مشکلات لرزش و تکان خوردن شدید در دستگاه لباسشویی باشد. اگر قطعاتی که به دیگ متصل هستند، مانند اتصالات لوله‌ها، شیرهای آب، تسمه‌ها یا دیگر قطعات جزئی دستگاه دچار آسیب یا مشکل شده باشند، ممکن است باعث ناهماهنگی و لرزش‌های غیرمطلوب در دستگاه شوند.

برای اطمینان از حل این مشکلات، بهتر است که اقدام به بررسی دقیق و اصلاح این قطعات نمایید. اگر با دانش کافی در این زمینه ندارید، توصیه می‌شود این کار را به تعمیرکاران متخصص و با تجربه سپرده تا مشکلات را به درستی تشخیص داده و رفع کنند. این اقدام نه تنها می‌تواند از آسیب دیدن سایر قطعات دستگاه جلوگیری کند، بلکه از عمر مفید و بهینه‌ی دستگاه لباسشویی شما نیز بهره‌مند شود.

با اعمال تعمیرات لازم و اصلاح قطعات معیوب، امیدواریم که مشکلات لرزش و تکان خوردن شدید دستگاه لباسشویی شما برطرف شود و از عملکرد بهتر و پایدار تر این دستگاه لذت ببرید.

برطرف کردن علت لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی :

راه های مختلف برای بررسی و رفع مشکل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی ها را با هم در این مقاله مرور کردیم. به گمان کارشناسان فنی ما در مرکز تعمیر ماشین لباسشویی دنیا سرویس بسیار بعید است مورد دیگری را بتوان در غالب علل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی به حساب آورد. با این وجود چنانچه شما تمام مورد ذکر شده در بالا را چک کردید اما کماکان مصر هستید که دلیل لرزش و تکان خوردن شدید لباسشویی، ایراد در بخش دیگری است می توانید از طریق تماس تلفنی با شماره 2900 8886 021 مشکل دستگاه تان را با سرویسکاران مرکز تعمیر ماشین لباسشویی دنیا سرویس در میان بگذارید تا مشاوره های فنی لازم به صورت رایگان خدمت شما ارائه شود. همچنین شما می توانید از همین طریق اقدام به ثبت سفارش جهت اعزام تعمیرکار به محل در راستای ایرادیابی و سرویس لباسشویی نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *