آرشیو محبوب ترین مقالات, عیب یابی فنی یخچال فریزر

علت سرمای زیاد یخچال (بخش های مختلف)

علت سرمای زیاد یخچال

دلیل و علت سرمای زیاد یخچال فریزر را نمی دانید؟ جای هیچگونه نگرانی نیست کلیه علل و دلایل سرمای زیاد یخچال فریزرها به همراه راه های بررسی و برطرف نمودن آنها را ما در این مقاله از سایت دنیا سرویس مرکز تعمیر یخچال در تهران برای شما خوانندگان گرامی گردآوری نموده ایم. شما می توانید با مطالعه سر فرصت و دقیق این مقاله فرآیند ایرادیابی و سرویس سرمای زیاد یخچال فریزر خودتان را بدون نیاز به حضور تعمیرکار در محل و صرف هرگونه هزینه مالی و زمانی شخصا برعهده بگیرید. شما کاربران گرامی  همچنین می توانید چنانچه در پروسه رفع مشکلات مرتبط با سرمای دستگاه و تعمیرات یخچال فریزرتان دچار هرگونه ابهامی شدید، سوالات خودتان را از طریق ثبت نظر در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید. کارشناسان فنی ما به دور از هرگونه چشمداشتی در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

 

7 علت سرمای زیاد یخچال در یک نگاه :

سرمای زیاد یخچال فریزر ساید بای ساید می تواند ناشی از خرابی سنسور محیطی، مشکل در ترموستات، خرابی دریچه دمپر ورودی هوا، مشکل در برد الکترونیکی، کم یا زیاد بودن گاز، یکسره کار کردن کمپرسور و مشکل در فن باشد.

 

سنسور محیطی خراب شده است

اولین دلیل سرمای زیاد یخچال که نیاز به بررسی دارد خرابی سنسور محیطی است. وظیفه سنسور محیطی در یخچال فریزر تنظیم دمای مناسب برای دستگاه است. بدین صورت که با کم یا زیاد شدن دمای داخل یخچال فریزر این مسئله را به برد الکترونیکی گزارش می دهد و بر اساس دستوراتی که از طریق پنل الکترونیکی در این ارتباط به موتور ارسال می شود، کمپرسور روشن و خاموش می شود. در صورت بروز ایراد در این قطعه کمپرسور یکسره کار می کند و هوای داخل دستگاه سرد و سردتر می شود. این مسئله در بلند مدت می تواند منجر به خرابی موتور یخچال فریزر نیز شود. برای رفع این مشکل می توانید به تعمیر سنسور محیطی یا تعویض آن بپردازید.

 

ترموستات مشکل دارد

خرابی ترموستات نیز می تواند علت سرمای زیاد یخچال بشمار برود. در یخچال فریزرهای قدیمی وظیفه سنسور محیطی به ترموستات واگذار شده. ترموستات دقیقا مشابه سنسور محیطی با تشخیص دمای داخل یخچال فریزر، اطلاعات مورد  نیاز را به برد الکترونیکی ارسال می نماید و از این طریق به صورت غیر مستقیم کمپرسور یخچال فریزر را خاموش و روشن می کند. در صورت خراب شدن ترموستات احتمال یکسره کار کردن موتور دستگاه بسیار زیاد است که این منجر به سرد شدن بیش از حد دمای یخچال فریزر می شود. در صورت فعالیت مداوم کمپرسور احتمال سوختن این قطعه بسیار افزایش می یابد. بنابراین توصیه می شود در صورت وقوع این ایراد در دستگاه فورا به تعویض یا تعمیر ترموستات بپردازید.

 

دریچه دمپر ورودی هوا خراب شده است

ایراد دریچه دمپر ورودی هوا یکی از مهم ترین علل و دلایل سرمای زیاد یخچال است. سرما در یخچال فریزرهای امروزی از طریق دریچه دمپر وارد دستگاه می شود. اگر بنابر هر دلیلی دریچه دمپر بیشتر از اندازه معمول باز بماند این باعث وارد شدن بیش از حد سرما به فضای داخل یخچال فریزر می شود. معمولا دریچه دمپر در یخچال فریزرها یا مکانیکی هستند یا الکترونیکی. دریچه دمپر مکانیکی را شما می توانید با دست تنظیم نمایید. دریچه دمپر الکترونیکی دستور باز و بسته شدنش را از سنسور می گیرد بنابراین در صورتی که تشخیض شما خرابی دمپر الکترونیکی است بهتر است اقدام به تغویض سنسور نمایید تا مشکل دستگاه برطرف شود.

 

برد الکترونیکی مشکل دارد

یکی دیگر از علت های سرمای زیاد یخچال؛ خرابی برد الکترونیکی است. از برد الکترونیکی به عنوان مغز یخچال فریزر یاد می شود و کلیه دستورات به بخش ها و قطعات مختلف از طریق این قطعه جهت اجرا ارسال می شود. در صورت آسیب دیدن برد یا قطع شدن اتصالات، تصور یکسره کار کردن موتور یخچال فریزر و افزایش برودت در دستگاه چندان دور از انتظار نیست. توصیه می شود از سپردن تعمیر برد الکترونیکی یخچال فریزر یه سرویسکاران متفرقه جدا خودداری نماید و تعمیرات این قطعه را در راستای افزایش اطمینان خاطر نسبت به انجام سرویس صحیح قطعه تنها به مراکز تعمیر لوازم خانگی که اطمینان کافی به کیفیت خدمات ارائه شده توسط آن ها دارید، بسپارید.

 

گاز کم و یا زیاد است

افزایش یا کاهش میزان گاز نیز می تواند دلیل سرمای زیاد یخچال باشد. اگر گاز یخچال فریزر کم باشد، موتور مجبور است دائم کار کند تا بتواند سرمای داخل دستگاه را تامین نماید. اگر گاز یخچال فریزر زیاد باشد نیز به دلیل برفک زدن لوله های رفت و برگشت باز کمپرسور مجبور است یکسره کار کند تا بتواند هوای داخل دستگاه را سرد نماید. در هر دو حالت به علت یکسره کار کردن کمپرسور احتمال خرابی و سوختن آن افزایش پیدا می کند، لذا پیشنهاد می شود در صورتی که مشکل دستگاه از کم یا زیاد بودن گاز ناشی می شود فورا اقدام به شارژ گاز و تنظیم آن نمایید.

 

یخچال یکسره کار می کند

اگر علت سرمای زیاد یخچال مرتبط با یکسره کار کردن یخچال می باشد. نیاز است موتور دستگاه را چک نمایید. اگر بخش های قبلی را مطالعه نموده باشید مسلما به این اصل وقوف پیدا کرده اید که علت افزایش سرما در هر صورت یکسره کار کردن کمپرسور می باشد بنابراین لازم دیدیم در یک بخش مجزا نیز به این مسئله تاکید داشته باشیم. بنابراین اگر دلیل سرد کردن هیچ یک از موارد بالا نبود شاید این مشکل از خرابی موتور نشات بگیرد. لذا توصیه می شود برای بررسی تخصصی این قطعه از یک سرویسکار مجرب کمک بگیرید تا با انجام تست های مختلف، سلامت عملکرد موتور مورد ارزیابی قرار بگیرد.

 

فن یخچال مشکل دارد

آخرین مورد از دلایل سرمای زیاد یخچال که نیاز به چک و بررسی آن وجود دارد فن یخچال است. چرخش فن در دقیقه بسیار اهمیت دارد و در صورت افزایش دور فن دستگاه، احتمال افزایش سرمای داخل یخچال فریزر بسیار زیاد است. با این حال بد نیست به این نکته اشاره داشته باشیم که تغییر دور فن بسیار بعید است به صورت اتفاقی به وقوع بپیوندد و معمولا این مشکل پس از تعویض فن به علت خرابی با یک نمونه مشابه اصلی اتفاق می افتد. بنابراین شما می توانید بدون تعویض یا تعمیر فن این مشکل را به راحتی با تنظیم دور فن برطرف نمایید.

 

برطرف کردن علت سرمای زیاد یخچال :

ما در این مقاله تلاش داشتیم تا مهم ترین دلایل سرمای زیاد یخچال را به شما کاربران گرامی ارائه نماییم تا شما عزیزان در صورتی که یخچال فریزرتان با این مشکل مواجه شده بتوانید به سادگی دلیل سرمای زیاد یخچال خود را شناسایی نمایید. مسلما موارد ذکر شده در بالا تنها علل سرمای زیاد یخچال نیستند و ممکن است ایراد در بخش های دیگر از دستگاه موجب این مشکل شده باشد بنابراین توصیه می شود چنانچه تشخیص می دهید که مسبب سرمای زیاد یخچال فریزر شما در لیست فوق نیست از طریق تماس تلفنی با شماره 2900 8886 021 به مشاوره با کارشناسان بخش پشتیبانی دنیا سرویس ( مرکز تعمیر یخچال در تهران ) بپردازید. همچنین شما می توانید از طریق ثبت سفارش تلفنی درخواست اعزام تعمیرکار جهت ایرادیابی و سرویس یخچال فریزرتان را ثبت نمایید. سرویسکاران ما در کوتاهترین زمان ممکن به محل شما اعزام خواهند شد و مشکل دستگاه شما را برطرف خواهند نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *